ČLANOVI TIMA

Dijana Ščepanović

Financijsko i poslovno savjetovanje, strateško planiranje

12 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u bankarstvu (na radnim mjestima: savjetnika za privatne klijente, kreditnog referenta, koordinatora otoka Brača, voditelja poslovnice, stručnjaka za animaciju prodaje Regije Srednja Dalmacija i Zagora) omogućilo mi je stjecanje iskustva u financijama, ali i strateškom, dugoročnom promišljanju i planiranju razvoja te organizaciji poslovanja i tima. Kreativnost koju posjedujem razlikuje me od standardnih project menagera jer često je najveći problem upravo kvalitetna ideja! Napokon se osamostaljujem te otvaram ne jednu već dvije tvrtke kojima nastojim svoje znanje i iskustvo prenijeti u poslovni i turistički sektor, a s ciljem ravnomjernijeg i dugoročnog razvoja.

Dijana Šabić

Projektni menadžment, marketing

Više od 10 godina iskustva i angažmana u neprofitnom sektoru, kao i nebrojeno mnogo napisanih i provedenih većih i manjih projekata, utkano je u svaki budući projektni prijedlog, koji nastaje s velikom pažnjom posvećenom upravo općoj koristi i napretku otoka Brača (i šire), u svakom pogledu. Uz posao, pohađa poslijediplomski studij Humanističke znanosti, te radi na doktorskoj disertaciji naslova “Primjenjena antropologija u službi održivog razvoja hrvatskih otoka”.

Ivona Deković

Voditeljica računovodstva

10 godina radila kao voditeljica splitske poslovnice internacionalne tvrtke koja se bavi informatikom i trgovinom. U sklopu radnog mjesta, bila je zadužena za, između ostalog, vođenje kadrovskih poslova za oko 100 zaposlenih, za dalmatinsku regiju. 5 godina bila je zaposlena na radnom mjestu šefice računovodstva i računovodstvenog servisa u Splitu, čiji klijenti su poslovali na inozemnom tržištu, a svaka od tvrtki za koje je bila zadužena imala je preko 200 zaposlenika.

Rosana Kuzmanić

Računovodstvo i knjigovodstvo
Stručna prvostupnica ekonomije (smjer: Menadžment malog poduzeća); Stručna specijalistica ekonomije (smjer: Upravljanje financijama i porezima). Stručno osposobljena u području knjigovodstva, obavljala poslove financijskog i materijalnog knjigovodstva za obrte i trgovačka društva.