ČLANOVI TIMA

Dijana Žderić

Financijsko i poslovno savjetovanje, strateško planiranje

12 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u bankarstvu (na radnim mjestima: savjetnika za privatne klijente, kreditnog referenta, koordinatora otoka Brača, voditelja poslovnice, stručnjaka za animaciju prodaje Regije Srednja Dalmacija i Zagora) omogućilo mi je stjecanje iskustva u financijama, ali i strateškom, dugoročnom promišljanju i planiranju razvoja te organizaciji poslovanja i tima. Kreativnost koju posjedujem razlikuje me od standardnih project menagera jer često je najveći problem upravo kvalitetna ideja! Napokon se osamostaljujem te otvaram ne jednu već dvije tvrtke kojima nastojim svoje znanje i iskustvo prenijeti u poslovni i turistički sektor, a s ciljem ravnomjernijeg i dugoročnog razvoja.

Dijana Šabić

Projektni menadžment, marketing

Više od 10 godina iskustva i angažmana u neprofitnom sektoru, kao i nebrojeno mnogo napisanih i provedenih većih i manjih projekata, utkano je u svaki budući projektni prijedlog, koji nastaje s velikom pažnjom posvećenom upravo općoj koristi i napretku otoka Brača (i šire), u svakom pogledu. Uz posao, pohađa poslijediplomski studij Humanističke znanosti, te radi na doktorskoj disertaciji naslova “Primjenjena antropologija u službi održivog razvoja hrvatskih otoka”.

Ana Petrinović

Voditeljica računovodstva
Stručna prvostupnica ekonomije (smjer računovodstvo) sa 4 godine radnog iskustva na području šireg računovodstva; široki krug znanja na područjima neprofitnog i proračunskog računovodstva, rad sa udrugama i društvima. Prije dvije godine sam se priključila timu Aktiva i prihvatila priliku koja mi je dana. Prilika za rast u onome što volim. Smatram svojom prednošću veliku ljubav prema poslu koji obavljam i volju za svakodnevno učenje i nadogradnju svoga znanja, jer čovjek uči dok je živ. 

Larisa Hržić

Vanjska suradnica
Magistra sociologije. Angažirana na Filozofskom fakultetu u Splitu (Odsjek za sociologiju) kao asistentica na, uglavnom, metodološkim kolegijima. Uz posao, pohađa poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja. Koautorica metodološke knjige „Selfie generacija: sociološki pogled kroz prednju kameru“. Poduzetničkom centru Aktiva pomaže u izradi projektnih prijedloga i razvojnih planova.