Direktorica PC Aktiva o uspjehu, poduzetništvu, i svemu pomalo

Ovog prosinca, IAESTE Split svake srijede ugostit će po jedno zanimljivo predavanje, u sklopu ciklusa “Mjesec edukacije studenata”, a teme su zaista raznolike – pod poduzetništva, preko filma i antropologije, do – pive!
Predavanja se održavaju srijedom u 20h, a pridružiti se možete preko Google Meet linka.
Naša Dijana, direktorica Poduzetničkog centra Aktiva, ima čast otvoriti ciklus, svojim predavanjem o poduzetništvu!
02.12.2020 / 20h / Dijana Žderić / Sve što kažu da je potrebno za uspjeh ja nisam imala, a ipak uspjela!
Evo kako ona najavljuje svoje predavanje:
“Često puta u životu „stiskamo kočnicu“ za korak naprijed i uvijek kao izgovor koristimo sve ono što „nemamo“ , a kao trebali bi imati da bi zakoračili umjesto da se usmjerimo realno na ono što „imamo“ i od toga stvorimo svoj put ka uspjehu!
Nije bitno što nisi, bitno je ono što jesi, baš ti takav kakav si, sa svim svojim manama kojih trebaš biti svjestan i vrlinama koje trebaš njegovat i na koje se trebaš fokusirat i izvuć iz njih svoj maksimum. Da bi sve to uspio moraš biti svjestan. Čega? Pa sebe, a vjerujte mi to je najteže. Samo izgrađena osoba sposobna je stvarati; odnose, promjene, biznis, a svi nas kroz život uče svemu, a najmanje tome!
E pa ja bi vam htjela, ne iz teorije nego iz prakse življenja, na svom vlastitom primjeru pokazati kako unatoč tome što puno toga nisam imala, a nemam ni danas niti ću neke, kako kažu „bitne stvari“ ikad imati, uspjela… Bar se tako priča, a vi poslušajte pa procijenite”. 
Srijeda, 20h, taman poslije dnevnika, slušamo se? Predavanju pristupite preko ovog linka.

Related Posts