O poduzetništvu i turizmu u Društvenom centru Gradac

Poduzetnički centar Aktiva u suradnji s Društvenim centrom Gradac organizira dvije zanimljive i korisne edukacije o poduzetništvu i turizmu, u četvrtak 17. i petak 18.3. Edukacije će se održati u prostorijama Društvenog centra Gradac, na adresi Jadranska 107, 21330, Gradac.

O poduzetništvu i turizmu

ČETVRTAK | 17.3.2022. | 17 sati | O PODUZETNIŠTVU

U prvom dijelu saznajte sve o tome što je potrebno za uspješnu poduzetničku priču, kako podići kvalitetu postojećeg poslovanja i još bolje poslovati. U drugom dijelu edukacije, saznajte sve o HZZ-ovoj potpori za samozapošljavanje vrijednoj do 150.000,00 HRK i kako što bolje pripremiti svoju prijavu! 

PETAK | 18.3.2022 | 17 sati | O TURIZMU

U prvom dijelu saznajte sve o dostupnim natječajima i poticajima za razvoj turizma, podizanje kvalitete svojih apartmana i uspješniji turistički razvoj. U drugom dijelu saznajte kako uspješno prezentirati svoju turističku ponudu na internetu, a posebno na društvenim mrežama, i tako povećati broj upita!

PREDAVAČICE

Predavanja će održati direktorica Poduzetničkog centra Aktiva, Dijana Žderić. Podijelit će znanja koje je stekla kroz 12 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u bankarstvu te upravljanje dvama tvrtkama, od kojih je jedna bila prva (i jedina) bračka agencija za destinacijski menadžment, posvećena promociji turističkih sadržaja. Osim nje, u predavanjima će sudjelovati i projektna menadžerica, Dijana Šabić, koja ima više od 15 godina iskustva i angažmana u neprofitnom sektoru, nebrojeno mnogo napisanih i provedenih većih i manjih projekata za različite naručitelje, te 100% prolaznost poslovnih planova izrađenih upravo za samozapošljavanje. Osim rada u Poduzetničkom centru, vlasnica je mini marketinške agencije D.RIFTER.

Related Posts