Potpisani ugovori sa zaposlenicama koje će narednih šest mjeseci brinuti za starije i nemoćne na području općine Selca

U općinskoj vijećnici Općine Selca nedavno su potpisani ugovori o radu s ukupno deset žena koje će narednih šest mjeseci brinuti za 60 starijih i nemoćnih sumještana, mještana Općine Selca, odnosno po šest korisnika po zaposlenici.

Čak šest žena već je prethodno bilo zaposleno na ovom projektu, odnosno njegovoj prvoj verziji, koja je trajala godinu dana. Novim zaposlenicama prenijele su svoja iskustva te udijelile brojne savjete. Koordinatorica projekta uputila ih je, u radnom dijelu uvodne konferencije, u njihove obveze i odgovornosti u smislu izvještavanja o svom radu na projektu, ali i svemu što projekt uopće uključuje.

Projekt “Zaželi – program zapošljavanja žena u Općini Selca 2” trajat će osam mjeseci, od čega će se podrška korisnicima pružati 6 mjeseci, uz isporuku po jednog paketa kućanskih i higijenskih potrepština mjesečno, svakom korisniku. Vrijednost projekta je 493.650,00 HRK.

Projekt “Zaželi – programa zapošljavanja žena u Općini Selca 2” sufinancirala je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Related Posts