Poziv bračkim poljoprivrednicima, ribarima i drugim proizvođačima

Prenosimo poziv LAG i LAGUR Brač, poljoprivrednicima, ribarima i drugim bračkim proizvođačima!

Nakon zatvaranja tržnica na kojima su domaći proizvođači plasirali svoju robu i imali stalne kupce, ali i Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta, javila se potreba za drugačijim pristupom dolaska do kupaca.

Još veću potrebu za tim iskazali su i sami naši otočani jer do nabavke domaćih porizvoda s otoka sada teže mogu doći. Premda određeni kanali dostave domaćih proizvoda na našem otoku već neformalno postoje, novi uvjeti uzrokovani epidemijom korona virusom doveli su do većih i drugačijih potreba.

Tako se došlo na ideju o prikupljanju svih kontakata proizvođača na jednom mjestu.

Na taj način omogućili bi kupcima da kontaktiraju Vas – prozvođače, a na vama je da s njima dogovorite sve ostale pojedinosti te dostavu na njihovu kućnu adresu.

Pošaljite svoj oglas, kontakt, ponudu, a LAG Brač će ih objaviti na svojoj stranici i društvenim mrežama.

Obavezni podaci:

VAŠ KONTAKT
OPIS PONUDE
NAČIN DOSTAVE

Kontaktirajte putem e-maila: info.lagbrac@gmail.com

LAG i LAGUR Brač upozoravaju da ste pilikom obavljanja svoje djelatnosti dužni pridržavati se svih propisanih mjera.

Napominjemo:

Ukoliko je radi dostave potrebno napuštanje prebivališta, bit će vam potrebna propusnica, a nju možete dobiti na osnovi naputka Ministarstva poljoprivrede: kako bi se proizvedene količine poljoprivrednih proizvoda mogle dostaviti do krajnjih potrošača (uključujući mljekomate, otkupne centre i slično) – zbog zatvaranja tržnica neophodno je reorganizirati rad i omogućiti plasman domaće proizvodnje na način da domaća proizvedena roba ne propadne

A do propusnice možete kontaktiranjem svoje JLS ili Ministarstva poljoprivrede.

Related Posts