Ispunite upitnik o bračkom gospodarstvu!

Još jedna u nizu obavijesti koje se tiču svih nas koji živimo na otoku ali i onih koji ga redovito posjećuju. LAG Brač prikuplja bitne informacije za kreiranje strategije razvoja za nepoljoprivredni sektor.

 

Prenosimo poziv LAG-a u cijelosti:

 

U svrhu izrade nove Lokalne razvojne strategije 2023.-2027. LAG-a Brač molimo da popunite  UPITNIK za nepoljoprivredni sektor za izradu Intervencija LRS 2023.-2027. LAG-a Brač.

Upitniku možete pristupiti putem ovog linka: UPITNIK za nepoljoprivredni sektor za izradu Intervencija LRS 2023.-2027. LAG-a Brač

U procesu izrade nove Lokalne razvojne strategije 2023.-2027. LAG-a Brač ključno je prepoznati potrebe i kreirati intervencije koje izravno odgovaraju potrebama stanovnika našeg područja.

Veliku ulogu imaju svi dionici  područja LAG-a Brač jer svojim sudjelovanjem pomažete prilikom izrade Intervencija u koje ćemo ukomponirati mjere sukladno potrebama koje su prepoznate temeljem vaših inputa. Inputi s terena će odrediti put kojim ćemo plasirati  sredstva koja će nam biti na raspolaganju u programskom razdoblju 2023.-2027. godine.

Related Posts