Započela izgradnja dječjeg vrtića u Trilju

Godinu dana nakon što smo napisali i prijavili projekt izgradnje dječjeg vrtića u Trilju, ovaj je tjedan napokon položen kamen temeljac za novu zgradu vrtića!

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković prisustvovala je 26. rujna 2019. godine svečanoj sjednici Grada Trilja kao izaslanica predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića. Uoči sjednice ministrica je položila kamen temeljac za izgradnju dječjeg vrtića u Trilju kojeg financiramo sa 7,4 milijuna kuna iz mjere 7 Programa ruralnog razvoja RH. | Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

Izgradnjom novog funkcionalnog i opremljenog dječjeg vrtića i jaslica oformit će se 2 jasličke grupe i 2 vrtićke grupe koje će omogućiti upis novih 64 djece sa područja grada Trilja i 26 naselja koji pripadaju gradu Trilju.

Procijenjena vrijednost ukupnih troškova projekta dječjeg vrtića i jaslica je 9.181.250,00 KN (sa PDV-om). Grad Trilj ostvario je pravo na 100% maximalne potpore koja u okviru natječaja iznosi 1.000.000,00€, odnosno 7.440.000,00 HRK.

___________

Fotografija | FB Blaženko Boban

Related Posts